PIERCING

Koko Loko is een van de grootste piercing-studio’s in Dordrecht en omstreken. Onze piercers zijn professioneel opgeleid en hebben goede kennis van de anatomie en jarenlange ervaring met het plaatsen van alle soorten piercings, corsetten, suspension en dermal anchors. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van intiem piercings voor zowel man als vrouw.  

Voor het waarborgen van uw privacy en het verlenen van een goede service hebben wij een afgesloten piercing ruimte op de 1e verdieping van ons pand. Tijdens onze openingstijden  kun je gewoon vrij binnenlopen voor het zetten van een piercing, maar we werken indien gewenst ook op afspraak.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je bellen naar: 06-23717789, email of neem contact op via onze facebook pagina

 

PIERCING

Koko Loko is one of the largest piercing studios in the Dordrecht area. Our piercers are trained professionally, have good knowledge of human anatomy and are very experienced in placing all kinds of piercings, corsets, suspension en dermal anchors. We are specialized in placing genital piercings for both men and women.

To secure your privacy and providing good service, we have a separate piercing room on the 1st floor of our building. During our working hours you can walk in for piercings without an appointment, but if you prefer we also work on appoinment.

For questions or to make an appointment please call: +31-6-23717789, email or contact us on facebook

Koko-Loko Tattoo & Piercing

Vriesestraat 166

3311 NS Dordrecht

Nederland

Email: koko@koko-loko.nl

Kvk nr: 24459439

BTW nr: NL001345514B24

Openingstijden:

Ma t/m Zo: Alleen op afspraak

i.v.m. de covid-19 pandemie werken we momenteel uitsluitend op afspraak. Je kunt een afspraak maken door het contact formulier voor een tattoo in te vullen of op de link voor direct een piercing afspraak te klikken

  • Facebook App Icon